Veikkausliigassa toiseksi päättyneellä kaudella tullut Turun Inter ilmoitti perjantaina, ettei seuran ikonipelaaja Mika Ojala pelaa joukkueessa ensi kaudella.

Suomessa aikuisten tasolla Ojala on pelannut vain ja ainoastaan Interin paidassa. Tilille turkulaisseurassa on kertynyt 272 Veikkausliigan ottelua ja niissä on syntynyt 73 maalia.

Ojala, 31, on Interissä ikoni. Aivan kuten seuran kapteeni Timo Furuholm, joka muisti pitkäaikaista pelitoveriaan tunteikkaalla päivityksellä twitterissä.

– Ilman sinua olisi moni juttu jäänyt saavuttamatta, niin Interiltä kuin minultakin. Olet suurin, joka tuota paitaa on kantanut. Kiitos, Furuholm kirjoitti.

Timo Furuholm

@TimoFuruholm
Ilman sinua olisi moni juttu jäänyt saavuttamatta, niin Interiltä kuin minultakin. Olet suurin, joka tuota paitaa on kantanut.

Kiitos❤️

Viime kaudella Ojala, Furuholm ja sarjan parhaaksi pelaajaksi valittu Filip Valencic muodostivat Veikkausliigan vaarallisimman hyökkäyspään trion. Nyt kolmikko murenee. Furuholm jatkaa uraansa Interissä, mutta Valencicin jatko on vielä hämärän peitossa.