Italialaislehti: Mario Balotelli ajautui sanaharkkaan Brescian uuden valmentajan kanssa – passitettiin ulos harjoituksista kesken kaiken

© Kuva: Getty Images

Italialaisseura Brescian hyökkääjä Mario Balotelli jätti torstaina harjoitukset kesken ajauduttuaan sanaharkkaan seuran uuden päävalmentajan Fabio Grosson kanssa. Asiasta kertoo italialaislehti Gazzetta dello Sport.

Grosson ja Balotellin välillä on mahdollisesti ollut jännitystä viime aikoina, sillä uusi luotsi otti Balotellin vaihtoon jo tauolla ennen maaottelutaukoa pelatussa ottelussa Torinoa vastaan. Ottelu oli Grossolle ensimmäinen Brescian päävalmentajana.

Football Italian mukaan Brescia kiistää tunteiden kuumentuneen kaksikon välillä. Silti Balotellin raportoidaan paikallismediassa olleen hyvin vihainen sen jälkeen, kun Grosso sanoi tälle harjoituksissa: ”Mario, mene”.

Kun käsky kävi, niin Mariohan meni. Brescian puheenjohtaja Massimo Cellino ei ollut paikalla harjoituksissa, mutta ei myöntänyt osapuolten välillä olevan ongelmaa.

– Grosso ei soittanut minulle, joten oletan, ettei ole mitään ongelmia, Cellino sanoi ja lisäsi, ettei Balotelli ole ollut entisensä Hellas Veronaa vastaan tapahtuneen rasismitapauksen jälkeen.

Marraskuun alussa Balotelli sai tarpeekseen Hellas Veronan kannattajien rasistisista huudoista ja protestoi tapausta potkaisemalla pallon kaaressa katsomoon.

Sen jälkeen hyökkääjätähti lähti marssimaan pois kentältä tehden selväksi, että mitta oli tullut täyteen.

Lue lisää aiheesta täältä.


Barcelona kohtaa Bayern Munchenin – LUNASTA JÄTTIKERROIN 50.00

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö 1X2 ennakkoveto suosikkijoukkueesi voitosta – saat jättikertoimen 50.00.