Jere Uronen matkustaa Genkin mukana Liverpooliin – ei silti vielä pelikunnossa

© Kuva: Getty Images

Suomella on edessä puolentoista viikon kuluttua yksi historiansa tärkeimmistä jalkapallo-otteluista. Jos Liechtenstein kukistuu Helsingissä, nähdään Huuhkajat ensi kesänä EM-turnauksessa.

Päävalmentaja Markku Kanerva nimeää Suomen joukkueen marraskuun maaotteluihin keskiviikkona. Viime viikolla ehti nousta huolta laitapuolustaja Jere Urosen pelikunnosta, sillä Uronen sai Belgian liigan sarjaottelussa nilkkaansa pienen tällin eikä pelannut Genkin edellisessä ottelussa. Tämänpäiväinen Genkin tiedote lienee kuitenkin huojentava uutinen.

Genkin päävalmentaja Felice Mazzu on nimennyt 25 pelaajaa Genkin joukkueeseen, joka matkusti maanantaina Liverpooliin. Liverpool kohtaa tiistaina vieraskentällä Mestarien liigan puolustavan mestarin Liverpoolin.

Matkaseurueessa on mukana myös Jere Uronen. Seuran kotisivujen uutisen mukaan Uronen ei ole tiistaina vielä pelikunnossa, mutta reissuun lähtö lienee silti signaali siitä, ettei laitapuolustajan vamma ole kovin vakava.

Ottelu Liverpool-Genk alkaa tiistaina kello 22 ja sitä voi seurata C Moren kanavilla.