Kapteeni Sparv twiittasi tyylikkäät kiitoksensa: ”Olemme ikuisesti kiitollisia”

© Kuva: Juha Tamminen
Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Suomen maajoukkueen kannattajien ja Huuhkajien yhteinen taival sai perjantai-iltana upean huipennuksensa, kun fanit ja pelaajat juhlivat yhdessä kentällä Suomen historiallista arvokisapaikkaa. Huutosakista on tullut viime vuosina Suomelle kliseisesti se ”kahdestoista pelaaja”, ja sitä Huuhkajien miehistökin osaa epäilemättä arvostaa.

Viime aikoina Huuhkajia on ollut helppo tukea ja kannustaa, mutta historiassa on koettu paljon vaikeita ja synkkiäkin hetkiä. Juuri tappion hetkellä ja vaikeuksien keskellä kannustusta tarvitaan enemmän kuin koskaan. Tästä joukkueen saamasta tuesta kapteeni Tim Sparv oletettavasti puhuukin, kun hän kirjoitti Twitteriin omia kiitoksiaan.

– Jonain päivänä, kun asiat rauhoittuvat, yritän kuvailla, mitä se meille merkitsee. Tänään haluan kuitenkin vain sanoa kiitos, Sparv kirjoitti.

– Kiitos siitä, että olitte tukenamme vaikeina aikoina. Kiitos siitä, että uskoitte. Kiitos siitä, että autoitte meitä tekemään historiaa. Tulemme olemaan ikuisesti kiitollisia.

Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!