Lähde: Lionel Messi soitti entiselle joukkuekaverilleen – ”Haluan, että tulet takaisin”

© Kuva: Getty Images

Barcelonan ykköstähti ja kapteeni Lionel Messi yritti houkutella hyvää ystäväänsä Neymaria seuraan takaisin viime keväällä, kertoo France Football.

Brasilialaishyökkääjä Neymar, 27, edusti Barcelonaa neljä vuotta, kunnes hän siirtyi kesällä 2017 nykyiseen seuraansa Paris Saint-Germainiin 222 miljoonan euron maailmanennätyskorvausta vastaan.

Viime kesänä Neymar halusi palata Barcelonaan, joka ei kuitenkaan päässyt PSG:n kanssa siirrosta sopuun.

France Footballin mukaan Messi, 32, otti yhteyttä Neymariin viime keväänä Barcelonan pudottua Mestarien liigasta välierävaiheessa. Ranskalaislehden mukaan Messi soitti Neymarille ja sanoi, että he voivat voittaa Mestarien liigan vain yhdessä.

– Haluan, että tulet takaisin. Kahden vuoden kuluttua minä lähden ja sinä saat olla rauhassa, sanoi Messi France Footballin mukaan.

Lehtitietojen mukaan yksi isoimmista syistä, miksi Neymar lähti Barcelonasta oli se, että hän koki jäävänsä Messin varjoon.

Messin ja Barcelonan sopimus päättyy kesällä 2021. Neymarin ja PSG:n välinen diili jatkuu vuoden pidempään. He voittivat edellisen Mestarien liigan mestaruutensa kaudella 2014-15 Barcelonassa.