Lähde: Liverpoolkin mukaan Kylian Mbappé -apajille

© Kuva: Getty Images

Ranskalaishyökkääjä Kylian Mbappé juhlii maalitilastoissa vuodesta toiseen. Verkot heiluvat niin Mestarien liigassa kuin maaotteluissakin, ja ennen kaikkea Ligue 1:ssa. Monet povaavat Mbappésta tulevien vuosien Ballon d’Or -voittajaa, eikä Ranskan pääsarja välttämättä tarjoa pitkään riittävästi haastetta.

20-vuotiasta Mbappéa on viety huhuissa ennen kaikkea Real Madridiin, mutta luonnollisesti maalipyssy kiinnostaa monia muitakin suurseuroja – joskaan pieni ei ole myöskään nykyinen joukkue PSG. Nyt espanjalainen El Desmarque kertoo, että apajille on tulossa myös puolustava Mestarien liigan voittaja Liverpool.

Liverpoolissa halutaan pysytellä huipulla pitkään, ja siksi Jürgen Klopp haluaa jatkossakin valmennukseensa parhaista parhaat. Lehti uskoo, että Liverpoolilla on myös riittävästi taloudellista muskelia Mbappén värväämiseksi, koska viime kesänä seura ei hankkinut ketään.

El Desmarque väittää, että Liverpool pystyisi maksamaan Mbappésta vaikkapa ME-summan 250 miljoonaa euroa. Hyökkääjän vuosipalkaksi arvellaan 40 miljoonaa euroa nettona.

Jos Liverpool todella lähtee lehden väittämän mukaisesti Mbappén perään, on sen kevennettävä hyökkäystään jostain tehokolmikon jäsenestään. Desmarque uskoo, että todennäköisin lähtijä olisi tässä tapauksessa Mohamed Salah.


Lunasta 50€ ilmainen live-veto Huuhkajien EM-avaukseen! 

  1. Avaa tili Betssonille alapuolen napista ja tee talletus.
  2. Lyö vähintään 1€ 1×2-veto Suomelle Liechtensteinia vastaan.
  3. Suomen voittaessa saat 50€ ilmaisen livevedon Suomen ensimmäiseen EM-otteluun!