Liikenneturma Brasiliassa – kannattajien bussi törmäsi pakettiautoon matkalla peliin

© Kuva:

Brasilian jalkapalloviikonloppua on vavisuttanut traaginen bussionnettomuus. Pääsarjaseura Grêmion kannattajia kuljettanut bussi törmäsi väärälle ajokaistalle ajautuneeseen pakettiautoon paikallista aikaa aamukuudelta sunnuntaina.

AS:n mukaan tiettävästi ainoa kuolonuhri on pakettiauton kuljettaja, mutta loukkaantuneita on yli 40. He kaikki ovat Grêmion kannattajia. Neljän loukkaantuneen tila on vakava.

Bussiturma tapahtui 250 kilometrin päässä Porto Alegresta, jonne kannattajat olivat matkalla. Siellä pelattiin sunnuntaina yksi Brasilian kiihkeimmistä klassikoista Grêmion ja Internacionalin välillä.

Bussi luisui törmäyksen seurauksena ulos tieltä, ja oli lähellä suistua rotkoon. Yli 40 henkilöä, bussikuski mukaan lukien, kuljetettiin alueen sairaalaan.

– Olemme pahoillamme onnettomuudesta, joka kohtasi stadionille matkalla olevia kannattajia. Osoitamme solidaarisuutemme turmassa menehtyneen pakettiauton kuljettajan perheelle ja ystäville. Muille surullisen onnettomuuden osallisille toivotamme pikaista paranemista, Grêmio viestitti Twitter-tilillään.

Grêmio voitti myöhemmin päivällä pelatun, ”Grenalina” tunnetun ottelun maalein 2-0.


Barcelona kohtaa Bayern Munchenin – LUNASTA JÄTTIKERROIN 50.00

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö 1X2 ennakkoveto suosikkijoukkueesi voitosta – saat jättikertoimen 50.00.