Lukas Hradecky saksalaismedialle: ”Aion avata yhdeksältä ensimmäisen oluen”

© Kuva: Juha Tamminen

Aikaa Huuhkajien kohtalonotteluun ei lasketa enää päivissä, vaan tunneissa. Huomenna kello 19 alkaa ottelu Suomi-Liechtenstein, jossa Suomi voi varmistaa historiallisen ensimmäisen miesten arvoturnauspaikkansa.

Huuhkajien ja Bayer Leverkusenin maalivahti Lukas Hradecky avasi hieman tuntojaan saksalaiselle Deutsche Wellelle. Hradeckylla oli jo pelin jälkeiset suunnitelmat valmiina, vaikka hän muistuttikin siitä, että ottelu pitää vielä pelata ensin.

– Toivottavasti perjantaista tulee Suomen jalkapallohistorian suurin päivä, Hradecky toteaa haastattelussa.

– Toivotaan, että voimme pian juhlia stadionilla, mutta voitetaan nyt peli ensin. Sitten kello yhdeksältä voin avata ensimmäisen olueni.

On varmaa, että Hradecky ei ole toiveensa kanssa yksin. Jos Huuhkajien keskittyminen ja latautuminen on kunnossa ja joukkue pelaa omalla tasollaan, on suuri todennäköisyys sille, että perjantai-iltana Suomessa juhlitaan EM-kisapaikkaa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.