Manchester United teki historiaa Eurooppa-liigassa – suomalaiserotuomari oli osana historiallista voittoa

© Kuva: Getty Images
Jatkuuko Freiburgin alamäki perjantaina? Lue ennakko & lunasta talletusbonus!

Manchester United kaatoi torstai-iltana Old Traffordilla serbialaisen Partizanin puhtaasti maalein 3-0 Eurooppa-liigassa. Man Utd jatkaa tappioitta lohkonsa kärjessä, ja seura rikkoi samalla komean virstanpylvään Eurooppa-liigan historiassa.

Unitedin maaleista vastasivat hyökkäyspään pelaajat Mason Greenwood, Anthony Martial sekä Marcus Rashford. Vasta 18-vuotias Greenwood on tehnyt nyt kaksi maalia kolmessa Eurooppa-liigan pelissä. Rashford on onnistunut tällä kaudella viidesti Old Traffordilla edellisessä seitsemässä ottelussa. Viime kaudella Rashford onnistui 23 ottelussa Old Traffordilla vain neljä kertaa.

– Mason osoitti hienoa malttia, kun maalivahti meni maihin, hän muutti mielensä, ja olin todella tyytyväinen siihen. Anthonylta nähtiin ehkäpä illan hienoin teko ja sitten olin todella tyytyväinen, että Marcus osui vasemmalla jalallaan. Hän tarvitsee enemmän maaleja vasemmalla jalallaan, koska hän on usein sellaisessa tilanteessa, ja hän kyllä pystyy laukomaan molemmilla, United-manageri Ole Gunnar Solskjær kommentoi hyökkääjien suorituksia.

United nousi Partizan-voiton myötä Eurooppa-liigan historiankirjoihin. Seura on nimittäin nyt pelannut viimeiset 15 ottelua Eurooppa-liigassa tappioitta (11 voittoa ja neljä tasapeliä). Se on nykyisen Eurooppa-liigan pisin tappioton putki. United juhli Eurooppa-liigan mestaruutta kaudella 2017-18, jonka johdosta seura pelasi viime kaudella Mestarien liigassa.

Manchester Unitedin ja Partizanin välisen ottelun tuomitsi suomalaistuomari Mattias Gestranius. Voiton myötä United varmisti myös jatkopaikan Eurooppa-liigan pudotuspeleihin.

Jatkuuko Freiburgin alamäki perjantaina? Lue ennakko & lunasta talletusbonus!