Mestarien liigasta itseluottamusta saanut Bayer Leverkusen kohtaa nöyryyttävän cup-tappion lamauttaman Wolfsburgin – ”Näköjään aika vaikea toipua siitä”

© Kuva: Getty Images
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Bayer Leverkusenin suomalaismaalivahti Lukas Hradecky uskoo kauden ensimmäisen Mestarien liigassa otetun voiton siivittävän joukkueen hyvään vireeseen myös Saksan Bundesliigassa.

Leverkusen otti keskiviikkona Hradeckyn viime hetken huippupelastuksen ansiosta 2-1-voiton Atlético Madridista. Voitto nosti Bayerin Mestarien liigan D-lohkossa tasapisteisiin Moskovan Lokomotivin kanssa ja tiukasti taisteluun kolmossijasta ja paikasta Eurooppa-liigan pudotuspelikierroksille. Voitto antaa hyvät henkiset lähtökohdat myös sunnuntain Bundesliigan vierasotteluun Wolfsburgia vastaan.

– Tunnelma kopissa nousi heti. Ei olla vähään aikaan muutenkaan voitettu mitään kovempia joukkueita, niin tämä teki kyllä hyvää. Luulen, että tämä tulee kantamaan ja antaa energiaa tulevalle viikonlopulle ja vähän pidempäänkin. Ennen kaikkea meillä on nyt saumat jatkaa europeleissä vielä talven jälkeen, niin tämä oli iso voitto ihan kaikilla mittapuilla, Hradecky kertoi Suplan Bundes-Luke -podcastissaan.

Lauantain vastustajan Wolfsburgin viime aikojen vire ei lupaa hyvää. Torstaina ”Volskwagenin tehdasjoukkue” hävisi Eurooppa-liigassa kotonaan 1-3 belgialaisseura Gentille ja viime lauantaina Bundesliigassa tuli 0-3-vierastappio Borussia Dortmundille. Kaikki kilpailut huomioiden Wolfsburg on viimeksi voittanut 6. lokakuuta. Hradeckyn mukaan Saksan cupin toisen kierroksen ottelussa 30. lokakuuta kärsitty nöyryyttävä 1-6-kotitappio Red Bull Leipzigia vastaan kummittele joukkueen yllä.

– Ne hävisi Leipzigille cupissa ja näköjään aika vaikea toipua siitä. En nähnyt peliä tai highlighteja Dortmundia vastaan, mutta aika vaikeaa taisi olla eikä paljon ollut tsäänssejä. Hekin ovat vain ihmisiä. Ei varmaan ihan huono paikka kohdata heitä nyt.

Sunnuntain ottelussa Leverkusenila on loistava sauma parannella asemiaan erittäin tasaisessa Bundesliigassa. Sen jälkeen mielessä siintää jo ensi perjantain huippupanoksilla ladattu EM-karsintaottelu Liechtensteinia vastaan.

– Vihdoinkin päästään valkoista Suomea kohti. Hoidetaan Wolfsburg ensin ja samanlaisella raivolla tulos sieltä kuin Atleticoa vastaan, Hradecky totesi.

Bundesliigaottelu Wolfsburg-Bayer Leverkusen näkyy suorana lähetyksenä Viasat Urheilu -kanavalla ja suoratoistopalvelu Viaplaysta sunnuntaina 10.11. klo 16.20 alkaen.

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS