Millä miettein Huuhkajien ykköstykki Teemu Pukki lähtee tuleviin karsintaotteluihin? – SuomiFutis lähettää Pukin lehdistötilaisuuden suorana lähetyksenä

© Kuva: Juha Tamminen
Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Huuhkajien seuraavaan, mahdollisesti EM-kisapaikan ratkaisevaan Liechtenstein-otteluun on aikaa enää neljä päivää. Pelin lähestyessä moni suomalaispelaaja pääsee kertomaan ennakkotuntojaan lehdistön eteen. Pressit aloittaa maanantaina Huuhkajien ykköstykki Teemu Pukki, jonka lehdistötilaisuus alkaa Helsingin Kalastajatorpalla kello 14.30.

29-vuotias hyökkääjä on jäänyt maaleitta jo seitsemässä valioliigapelissä peräkkäin. Koko Norwichin joukkuekin on tehnyt näissä peleissä vain kaksi maalia, ja samalla sarjanousija onkin valahtanut koko sarjan jumboksi.

Vaan olisiko Pukki säästänyt tehonsa maajoukkueen käyttöön? EM-karsinnoissa Pukki on viimeistellyt jo seitsemän maalia. Ne riittävät koko karsintojen maalipörssissä jaettuun viidenteen sijaan. Maalipörssin kärki, Israelin Eran Zahavi on tehnyt maaleja 11. Kenties Liechtensteinia vastaan Pukinkin maalisaldo komistuu, sillä perjantain vierasjoukkue on päästänyt karsinnoissa keskimäärin hieman yli kolme maalia per peli.

Pääset katsomaan live-lähetystä SuomiFutiksen Instagram-tililtä. Kello 14.30 alkavaan lähetykseen pääset painamalla SuomiFutiksen profiilikuvaa Instagramissa.

Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!