Neljä kisapaikkaa varmistui EM-karsinnoissa torstaina – Englanti tulitti murskavoiton

© Kuva: Getty Images

Torstain EM-karsintapeleissä selvisi neljä EM-lopputurnausmaata, kun A-lohkossa Englanti ja Tšekki ja H-lohkossa Ranska ja Turkki varmistivat sijoituksen lohkojensa kahden parhaan joukossa.

Englanti teki selvää jälkeä Montenegrosta seitsemän maalin voitossa. Harry Kane teki kolme maalia. Myös Portugalin Cristiano Ronaldo iski kolmesti, mutta voitosta huolimatta Portugali ei vielä varmistanut kisapaikkaa, sillä Serbia voitti omassa pelissään Luxemburgin.

Portugalin lohkosta Ukraina on jo selviytynyt kisoihin, joten hallitseva EM-kisavoittaja Portugali joutuu hoitamaan vielä Luxemburgin tieltään viimeisellä kierroksella. Serbia on Portugalia pisteen perässä ja kohtaa päätöskierroksella Ukrainan.

Isojen panosten ottelussa Tšekki lannisti Kosovon, joka taisteli myös kisapaikasta. Kosovolla on kuitenkin mahdollisuus päästä EM-kisoihin vielä Kansojen liigan D-sarjan pudotuspeleistä.

Moldova kiusasi Ranskaa johtamalla ottelua, mutta Ranska oli varmistanut paikan EM-turnauksessa Turkin ja Islannin pelattua aiemmin alkaneessa ottelussa tasan.

Torstain EM-karsintapelien tulokset

Turkki−Islanti 0−0
Albania−Andorra 2−2
Englanti−Montenegro 7−0
Portugali−Liettua 6−0
Ranska−Moldova 2−1
Serbia−Luxemburg 3−2
Tšekki−Kosovo 2−1

EM-kisapaikan varmistaneet maat torstain pelien jälkeen

Belgia
Italia
Venäjä
Puola
Ukraina
Espanja
Turkki
Ranska
Englanti
Tšekki


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.