Norwich katkaisi seitsemän ottelun voitottoman putken – Teemu Pukki syötti voittomaalin: ”Tuikkasin pallon hänelle”

© Kuva: Getty Images
Keskiviikkona Veikkausliigan tipsimatsina FC Lahti - SJK! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Huuhkajissa maaleja kovaan tahtiin paukutellut Teemu Pukki syötti Norwichin voittomaaliksi jääneen osuman, kun Norwich kaatoi Evertonin vieraskentällä. Ottelu päättyi lopulta 0-2.

Pukki kertoi ottelun jälkeen Viasatin haastattelussa, että maajoukkueessa tullut rasitus tuntui vielä jaloissa.

– Ei ollut ehkä maailman paras peli itseltä. Vähän painoi jaloissa vielä maajoukkuepelit. Syöttöön voi olla tyytyväinen, mutta toki olisin halunnut tehdä maalin. En oikein saanut paikkoja, suomalaiskärki sanoi.

Norwichille voitto oli vasta kauden ensimmäinen vieraskentällä. Norwich katkaisi samalla seitsemän ottelun voitottoman putken.

– Tosi iso juttu meille(Norwich), pitkä aika oli edellisestä voitosta. Tämä antaa itseluottamusta jatkoon, kun ei ole niin isoa painetta hakea sitä voittoa. Tästä on hyvä jatkaa, Pukki sanoi.

Todd Cantwell iski Norwichin voittomaaliksi jääneen osuman ottelun 55. minuutilla. Pukki pystyi suojaamaan palloa, ja syöttämään lopulta pallon maalintekijälle.

– Sieltä tuli pitkä pallo, joka pomppi lopulta minulle. Jouduin vähän umpikujaan, ja meinasin menettää pallon. Sitten näin Cantwellin hyvän pystyjuoksun ja tuikkasin pallon hänelle. Tärkeä maali meille, Pukki kertasi esityötään maaliin.

Keskiviikkona Veikkausliigan tipsimatsina FC Lahti - SJK! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!