Nyt on erikoinen vertaus! – Norwich-käskijä haluaa Teemu Pukin olevan kuin pölynimurikauppias

© Kuva: Getty Images

Norwichilla on perjantaina iso peli, kun se kohtaa Valioliigassa kotonaan, Carrow Roadilla, Watfordin kello 22. Teemu Pukki on pelannut edelliset kuusi valioliigaottelua ilman maaleja. Norwich-manageri Daniel Farke oli kuitenkin luottavainen, että Pukki löytää pian tehonsa.

Perjantain ottelu on todellinen Valioliigan jumbofinaali, sillä Watford on sarjassa viimeisenä ja Norwich toiseksi viimeisenä. Molemmat joukkueet tarvitsevat kipeästi pisteitä.

– Emme ole tyytyväisiä nykyiseen sijoitukseemme, mutta olimme realistisia ennen kauden alkua, tiesimme, että tästä tulee hankalaa, Farke kommentoi Sky Sportsille.

Pukki on tällä kaudella tehnyt kuusi maalia Valioliigassa, mutta viime aikoina on ollut hiljaista. Norwich ei ole pystynyt luomaan tekopaikkoja samaan tapaan kuin alkukaudella. Vastustajat ovat myös merkanneet Pukin tarkemmin kauden edetessä. Farken mukaan Pukki ei ole painanut päätään pensaaseen.

– Hänen mielialansa ei ole muuttunut. Teemu on niin kokenut ja rauhallinen kaveri.

Farken mukaan Pukki tarvitsee pölynimurikauppiaan kärsivällisyyttä.

– Me tarvitsemme pölynimurikauppiaan mentaliteettia. Joskus pitää soittaa useampaa ovikelloa saadakseen myytyä yhden pölynimurin. Tällaista ajattelua hyökkääjä tarvitsee, ja olen todella tyytyväinen Teemun asenteeseen tällä hetkellä, Farke kehui.

Norwich-Watford käynnistyy perjantaina kello 22 Suomen aikaa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.