Peliyhtiö povaa: Huuhkajat tyhjentää palkintopöydän Urheilugaalassa – triplaa pidetään lähes varmana

© Kuva: Juho Hirvonen
Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Suomen A-maajoukkue on vahvoilla, kun vuodenvaihteessa jälleen palkitaan vuoden 2019 parhaita suomalaisia toimijoita urheilun saralla. Huuhkajien EM-kisapaikka on nostanut vahvasti jalkapallon osakkeita Urheilugaalassa.

Vedonlyöntiyhtiö NordicBet uskoo todella vahvasti siihen, että Huuhkajat tyhjentää palkintopöydän suurimmista palkinnoista. Peliyhtiö on niin varma Huuhkajien menestyksestä, että se on avannut kohteen, jossa Huuhkajat vie triplan (Vuoden urheilija, Vuoden valmentaja ja Vuoden joukkue).

NordicBet uskoo, että Huuhkajat valitaan Vuoden joukkueeksi, Markku Kanerva Vuoden valmentajaksi ja Teemu Pukki Vuoden urheilijaksi. Kieltämättä perustelut kaikille edellä mainituille valinnoille ovat vahvat. Peliyhtiö pitää todennäköisempänä sitä, että Huuhkajat vie edellä mainitut kolme palkintokategoriaa kuin että ei vie.

Vahvoilla esimerkiksi Vuoden joukkueeksi on myös Suomen kiekkoleijonat, joka voitti viime keväänä MM-kullan. Leijonien päävalmentaja Jukka Jalonen on myös vahvasti kisaamassa Vuoden valmentaja -palkinnosta yhdessä Kanervan kanssa.

Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!