Pikkuhuuhkajat kärsi tappion runsasmaalisessa pelissä – Romanian laitahyökkääjä teki neljä maalia

Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkue hävisi Romanialle maalein 4−1 torstai-iltana pelatussa ottelussa. Voittonsa ansiosta Romania nousi EM-karsintalohkon toiselle sijalle Suomen ohi. Lohkoa johtaa Tanska.

Suomi siirtyi johtoon jo kolmannella peliminuutilla Kaan Kairisen osumalla. Romania tuli kuitenkin pian ohi, kun laitahyökkääjä Valentin Mihaila aloitti ilotulituksensa. Neljä maalia tehnyt Mihaila iski minuuteilla 8 ja 16. Hattutempun hän viimeisteli vielä avauspuoliskon lopulla.

Mihaila onnistui maalinteossa vielä 78. peliminuutilla. Lohkon voittajat pääsevät suoraan EM-kisoihin. Paras lohkokakkonen pääsee myös suoraan lopputurnaukseen, loput toiseksi sijoittuneet pelaavat jatkokarsinnoissa.

Lohkon tilanne:
1. Tanska, 9 pistettä (3 peliä)
2. Romania, 9 (4)
3. Suomi, 7 (5)
4. Ukraina, 3 (3)
5. Pohjois-Irlanti, 2 (4)
6. Malta, 1 (3)


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.