Glasgow Rangers on edennyt Skotlannin liigacupin loppuotteluun. Finaalipaikka heltisi, kun Rangers kukisti välierässä Heartsin maalein 3-0. Huuhkajien Glen Kamara pelasi pelissä täydet peliminuutit.

Vähemmän yllättäen Rangersin tehomiehenä hääri jälleen HJK:ssa Veikkausliigan maalikuninkuuden voittanut Alfredo Morelos. Morelos teki Rangersin toisen ja kolmennen maalin, ja alusti avausjakson lisäajalla keskityksellään Filip Helanderin tekemän ottelun avausosuman. Morelos ehti tuulettaa jo hattutemppuakin, mutta miehen kolmas maali hylättiin paitsiona.

23-vuotiaan ”Búfalon” vire on ollut syyskauden aikana huumaava. Morelos on pelannut Rangersissa 24 ottelua, ja niissä hän on tehtaillut 20 maalia ja antanut kuusi maalisyöttöä. Kaikkiaan kolmen kauden aikana pelatuissa 115 ottelussa on syntynyt 68 maalia.

BettingOdds

@BettingOddsUK
🐃 Alfredo Morelos this season for #RangersFC...

- Games: 24

- Goals: 20

- Assists: 6

He's been directly involved in a goal every 59 minutes!

Rangers FC & Linfield FC

@bluesbrothers86
Alfredo Morelos has just scored his 20th (TWENTIETH) goal of the season.

He's on 68 goals in 115 appearances.

💪💙

bet365

@bet365
Rangers paid just £1m for Alfredo Morelos.

2017-18 - 18 goals in 43 games
2018-19 - 30 goals in 48 games
2019-20 - 20 goals in 24 games*

We repeat, Rangers paid just £1m for Alfredo Morelos.

Alfredo Morelosista onkin tullut siirtohuhujen kestonimi. Seuraavan siirron uskotaan olevan todella rahakas, ja kun se toteutuu, tulee myös HJK kuittaamaan kaupasta osuutensa jälleenmyyntiprosenttien ansiosta.

[readmore from=Morelos-Alfredo]

Liigacupin finaalissa Rangers kohtaa vähemmän yllättäen toisen Skotlannin mahtiseuran Celticin, joka voitti omassa välierässään Hibernianin 5-2. Joulukuun 8. päivänä pelattava loppuottelu on Rangersin ensimmäinen finaali sitten vuoden 2016.

Loppuottelu on Rangersin valmentajan Steven Gerrardin ensimmäinen finaali valmentajana. Rangers oli kokenut ennen sunnuntaita Skotlannin kansallisissa cupeissa viisi välierätappiota peräkkäin.