Rasmus Schüller treenaa Allsvenskan-joukkueen mukana – ”Saamme tilaisuuden tutustua häneen”

© Kuva: Getty Images

28-vuotiaan Rasmus Schüllerin kausi MLS:ssä on päättynyt, ja mahdollisesti koko MLS-ura. Ainakaan Minnesota Unitedissa ei keskikenttäpelaajalle jatkoa tarjottu.

Schüllerkin on oletettavasti mukana Huuhkajien marraskuun maaotteluryhmässä, joten tuntuman ylläpitäminen tekee varmasti hyvää. Siksi hän harjoitteleekin tulevat päivät Allsvenskan-joukkue AIK:n mukana. AIK sijoittui päättyneellä kaudella sarjassa neljänneksi.

AIK tiedotti Schüllerin liittymisestä kotisivuillaan, mutta mistään varsinaisesta ”testileiristä” ei puhuta.

– Vastasimme myöntävästi Rasmus Schüllerin pyyntöön treenata AIK:n kanssa. Tunsimme hänet entuudelta vain vastustajana, ja nyt saamme mahdollisuuden tutustua häneen ehdoitta oman toimintamme piirissä, AIK:n urheilujohtaja Björn Wesström toteaa.

Rasmus Schüller pelasi Allsvenskanin Häckenissä kauden 2016. Sieltä hän siirtyi Minnesota Unitediin, jossa kolmen kauden aikana tilille tuli 53 ottelua, yksi maali ja neljä maalisyöttöä. Schüller on yhdistetty ensi kauden siirtohuhuissa myös entiseen seuraansa HJK:hon.