Suomalaishyökkääjästä Englannissa kuukauden nuori pelaaja – ”Hattutemppu urani kohokohta”

Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Suomalaisten futisjännärien huomio oli viikonloppuna hyvin ymmärrettävästi kohdistettuna Huuhkajiin. Hienoja suomalaisuutisia saatiin kuitenkin myös Englannista. 20-vuotias Marcus Forss valittiin nimittäin perjantaina EFL:n lokakuun nuoreksi pelaajaksi. EFL kattaa Englannin toisen, kolmannen ja neljännen sarjatason.

Forss teki kolmannella sarjaportaalla Ykkösliigassa pelaavalle lainaseuralleen AFC Wimbledonille lokakuun neljässä pelissään neljä maalia. Näistä kolme syntyi ottelussa Southendia vastaan lokakuun maaottelutauon aikana. Forss on jättänyt viime aikoina Pikkuhuuhkajien maaottelut väliin seurajoukkuepelien takia. Ykkösliigassa ei vietetä maaottelutaukoa.

Forssin alku Wimbledonissa on ollut komea, sillä hän teki ensimmäisissä seitsemässä ottelussaan joukkueelleen seitsemän maalia.

– Se tuntuu todella hyvältä, Forss sanoi haastattelussa palkinnon vastaanotettuaan.

– Minä ja joukkue olemme tehneet todella kovaa töitä, ja tämä palkinto on osoitus myös joukkueen pärjäämisestä.

– Punaista korttiani lukuun ottamatta tämä lainasiirto on mennyt loistavasti. Hattutemppu oli luultavasti urani kohokohta.

– Minut kutsuttiin myös Suomen joukkueeseen, mutta keskusteltuani managerin kanssa päätin jäädä tänne auttamaan joukkuetta. Se päätös selvästi kannatti ja saimme silloin huipputärkeät kolme pistettä.

Valioliigassa Arsenal yrittää ottaa Wolvesia kiinni! Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!