Suomalaisten futisjännärien huomio oli viikonloppuna hyvin ymmärrettävästi kohdistettuna Huuhkajiin. Hienoja suomalaisuutisia saatiin kuitenkin myös Englannista. 20-vuotias Marcus Forss valittiin nimittäin perjantaina EFL:n lokakuun nuoreksi pelaajaksi. EFL kattaa Englannin toisen, kolmannen ja neljännen sarjatason.

Forss teki kolmannella sarjaportaalla Ykkösliigassa pelaavalle lainaseuralleen AFC Wimbledonille lokakuun neljässä pelissään neljä maalia. Näistä kolme syntyi ottelussa Southendia vastaan lokakuun maaottelutauon aikana. Forss on jättänyt viime aikoina Pikkuhuuhkajien maaottelut väliin seurajoukkuepelien takia. Ykkösliigassa ei vietetä maaottelutaukoa.

Sky Bet League One

@SkyBetLeagueOne
First professional hat-trick ✅

Seven goals in his first six #SkyBetLeagueOne games ✅

May the Forss be with you, @AFCWimbledon fans! 🇫🇮

#EFL | #AFCW

Forssin alku Wimbledonissa on ollut komea, sillä hän teki ensimmäisissä seitsemässä ottelussaan joukkueelleen seitsemän maalia.

– Se tuntuu todella hyvältä, Forss sanoi haastattelussa palkinnon vastaanotettuaan.

– Minä ja joukkue olemme tehneet todella kovaa töitä, ja tämä palkinto on osoitus myös joukkueen pärjäämisestä.

[readmore from=Forss-Marcus]

– Punaista korttiani lukuun ottamatta tämä lainasiirto on mennyt loistavasti. Hattutemppu oli luultavasti urani kohokohta.

– Minut kutsuttiin myös Suomen joukkueeseen, mutta keskusteltuani managerin kanssa päätin jäädä tänne auttamaan joukkuetta. Se päätös selvästi kannatti ja saimme silloin huipputärkeät kolme pistettä.