Teemu Pukki reagoi Cristiano Ronaldon somepostaukseen – ”Tervetuloa EM-kisoihin”

© Kuva: Juha Tamminen

Euroopanmestaruutta puolustavasta Portugalista tuli sunnuntaina seitsemästoista maa, joka lunasti lippunsa ensi vuoden EM-turnaukseen. Suomi siis ehti asialle kaksi päivää aikaisemmin.

Supertähti Cristiano Ronaldolla on edessään jo yhdeksäs arvoturnaus. Näistä EM-kisoja ovat viidet ja MM-kisoja neljät. Juventuksen hyökkääjä teki myös tänään Luxemburgin verkkoon yhden maalin, ja nosti karsintojen maalisaldonsa 11 maaliin. Sillä portugalilainen on maalipörssin kärjessä yhdessä Englannin Harry Kanen ja Israelin Eran Zahavin kanssa. Kane pelaa tosin paraikaa viimeistä karsintapeliään ja Zahavi viimeisen pelinsä vasta tiistaina.

Cristiano Ronaldo suitsutti joukkueensa menestystä Instagram-postauksellaan. Postaus sai pikavauhtia yli miljoona tykkäystä, eikä ihme. Onhan 190 miljoonan seuraajan pelimies kaiketi koko maailman seuratuin julkimo somessa.

Ronaldon kuva ei jäänyt huomaamatta myöskään yhdeksän karsintamaalia tehneeltä Teemu Pukilta, joka reagoikin nopeasti – ja kohteliaasti. Pukki kirjoitti kuvan alle asialliset terveiset: ”Welcome to Euros”, ”tervetuloa EM-kisoihin”, luonnollisesti Suomen lipulla varustettuna. Kenties maalitykit pääsevät itse kisoissakin ottamaan vielä mittaa toisistaan?

 

View this post on Instagram

 

Estamos no Euro 2020!💪🇵🇹 Parabéns equipa! #todosporportugal

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!