Tšekkiläisseura vaatii Romelu Lukakulta anteeksipyyntöä – tähtihyökkääjä syytti ”koko stadionia” rasismista

© Kuva: Getty Images

Slavia Praha vaatii anteeksipyyntöä Internazionalen Romelu Lukakulta, joka sanoi, että ”koko stadion” herjasi häntä ja hänen joukkuekavereita rasistisesti joukkueiden välisessä kohtaamisessa keskiviikkona.

Belgialaishyökkäjä Lukaku, 26, teki yhden maalin ja syötti kaksi, kun Inter voitti tšekkiläisen Slavian vieraskentällä Mestarien liigassa.

Ottelun jälkeen Lukaku sanoi Slavian kannattajien käyttäytyneen rasistisesti ja kehotti Euroopan jalkapalloliittoa Uefaa tarttumaan toimiin.

Slavia ilmoitti kuitenkin perjantaina, että se on tutkinut ottelun tapahtumia videolta, muttei ole pystynyt vahvistamaan Lukakun väittämää. Tšekkiläisseura lisäsi, että Lukakun on näin ollen pyydettävä sanomisiaan anteeksi.

– Meidän on teilattava väite siitä, että koko stadion olisi hoilannut rasistisia lauluja.

– Analysoimme saatavilla olleen materiaalin, eikä mikään vahvistanut herra Lukakun väitettä.

– Seura on jo pyytänyt anteeksi yksilöiden käytöstä. Olisi asianmukaista, että myös herra Lukaku pyytäisi anteeksi sanojaan.

Lukaku joutui syyskuussa Italian Serie A:ssa rasististen herjojen kohteeksi, kun Cagliarin kannattajat pitivät ”apinaääntä” belgialaishyökkäjään laukoessa rangaistuspotkua. Cagliari säästyi rangaistuksilta, koska tapausta selvittäneen itsenäisen paneelin mielestä todisteet eivät riittäneet sanktioiden antamiseen.

Lähde: Sky Sports


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.