AC Oulun luottopelaajalle jatkosopimus – ”erittäin pidetty persoona joukkueessa”

© Kuva: Juha Tamminen

AC Oulu on tehnyt tulevan kauden kattavan jatkosopimuksen Alexander Jibrinin kanssa.

21-vuotias nigerialaispuolustaja siirtyi seuraan viime kaudeksi kaupungin toisesta seurasta OLS:sta. Hän vakiinnutti paikkansa avauskokoonpanossa ja pelasi Ykkösessä 24:ssä ottelussa, joissa täydet minuutit kertyi kaikissa paitsi kahdessa kamppailussa.

AC Oulun tuore päävalmentaja Jyrki Ahola oli tyytyväinen Jibrinin jatkosopimukseen.

– Alex on hieno ja erittäin pidetty persoona joukkueessa – hän on aina iloinen ja saa myös muut hymyilemään, Ahola kommentoi AC Oulun verkkosivuilla.

– Pelaajana hänen ehdottomat vahvuudet ovat pallon riistäminen ja kaksinkamppailut yleensä. Kehitettävää löytyy pallollisesta pelaamisesta ja sellaista rauhallisuutta tekemiseen olisi hyvä saada. Hän on jälleen vuoden kokeneempi ja parempi pelaaja – ehdottomasti tärkeä osa meidän joukkuetta.