Arsenal-pelaajien käytös suututtaa – Ero Teemu Pukkiin kuin yöllä ja päivällä

© Kuva: Getty Images

Netissä levinnyt video Arsenalin pelaajien käyttäytymisestä sunnuntain Norwich-pelin alla on herättänyt suuttumusta. Videolla näkyy, kuinka Gunners-tähdet astelevat pukusuojasta kohti kenttää, eivätkä tee elettäkään huomioidakseen käytävän reunalla yksin seissyttä, pelaajia saattamaan päässyttä pikkupoikaa.

– He eivät suoneet poikaparalle edes katsekontaktia. Aivan kuin hän ei olisi ollut olemassakaan, Aaron Gibson kirjoitti twiitin kommenttiosiossa.

Twiittiä kommentoi myös John T Cooper. Hän nosti vertauskohdaksi samassa ottelussa pelanneen Huuhkaja-tähti Teemu Pukin.

– Tyttäreni oli saattajana eilen, ja koko Norwichin joukkue ja taustaryhmä olivat hänen kanssaan loistavia. Teemu jopa kysyi häneltä, oliko hänellä kylmä rivissä. Suurenmoinen kokemus, Cooper kirjoitti.

Ottelu Norwich-Arsenal päättyi tasalukemiin 2-2. Teemu Pukki teki pelin ensimmäisen maalin.