Borussia Dortmundin avainpelaaja loppuvuodeksi sivuun – sai kotonaan kasvovamman

© Kuva: Getty Images

Borussia Dortmundin keskikenttäpelaajalta Axel Witseliltä jäävät loppuvuoden pelit väliin kasvovamman takia.

Saksalaisseura kertoo tiedotteessaan, että ”valitettava vahinko” sattui belgialaispelaajan kotona. Witsel, 30, kävi suu- ja kasvokirurgin operoitavana ja on jo päässyt kotiin.

Hän on pelannut tällä kaudella yhtä vaille kaikissa Dortmundin otteluissa. Belgian A-maajoukkueessa 105 kertaa esiintynyt Witsel siirtyi Dortmundiin viime vuonna kiinalaisesta Tianjin Tianhaista (ent. Quanjian).

Borussia Dortmund on 14 kierroksen jälkeen Bundesliigassa kolmantena. Se kohtaa tänä vuonna vielä Mestarien liigassa tšekkiläisen Slavia Prahan ja Saksan pääsarjassa Mainzin, RB Leipzigin ja Hoffenheimin.