Brescia pitkästä aikaa voiton makuun – Jesse Joronen nousi sankariksi

© Kuva: Getty Images
Keskiviikkona Veikkausliigan tipsimatsina FC Lahti - SJK! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

Serie A:n sarjanousija Brescian pitkä odotus on päättynyt. Brescia oli hävinnyt kuusi ottelua putkeen, mutta voitti vihdoin, kun Spal kaatui vieraskentällä sarjan jumbofinaalissa 0-1. Edellisestä voitosta tosipeleissä oli ehtinyt kulua yli 2,5 kuukautta, sillä viimeksi Brescia voitti 21. syyskuuta, kun Udinese kaatui vieraissa samoin 0-1 -numeroin. Brescian kaikki kolme tämän kauden voittoa ovat tulleet vieraskentällä maalein 0-1.

Brescia oli palauttanut tällä viikolla valmennusvastuuseen Eugenio Corinin, joka sai samasta pestistä kenkää vain vajaa kuukausi aiemmin. Corinin paluu sujui siis onnellisissa merkeissä.

Ottelun ainoasta maalista vastasi 54. minuutilla kentän tunnetuin pelaaja Mario Balotelli. Super-Marion tavoin sankariksi nousi myös Suomen Jesse Joronen, joka torjui Spalin rankkarin 20 minuuttia avausmaalin jälkeen. Jorosen taidot sai kokea Andrea Petagna.

Joronen sai ottelun lopun lähestyessä myös tällin leukaansa, mutta pystyi jatkamaan peliä. Lisäajalla suomalaiselle puolestaan nostettiin varoitus, ilmeisesti ajanpeluusta.

Brescia nousi voiton myötä sarjassa sijalle 19, jättäen vuorostaan Spalin hännänhuipuksi. Viimeisenä putoamisviivan yläpuolella oleva joukkue Sampdoria on kaksi pistettä Bresciaa edellä.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!

Keskiviikkona Veikkausliigan tipsimatsina FC Lahti - SJK! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!