EM-kisojen F-lohkosta todellinen kuolemanlohko – ”Näistä otteluista tulee jalkapallon festivaalit”

© Kuva: Getty Images

Romanian Bukarestissa arvottiin perjantai-iltana tulevan kesän EM-kisojen alkulohkot. F-lohkosta muodostui todellinen kuolemanlohko, sillä siihen arvottiin Ranska, Saksa sekä Portugali. Neljäs maa lohkoon tulee vielä Kansojen liigan kautta.

Portugali on hallitseva Euroopan mestari, ja Ranska maailmanmestari. Saksa puolestaan on arvokisojen kestomenestyjä. Viimeksi se nosti pokaalia vuoden 2014 MM-kisojen finaalin jälkeen.

– Aluksi tunsin iloa, koska näistä tulee mahtavat ottelut Ranskaa ja Portugalia vastaan. Pelaamme hallitsevia Euroopan mestareita (Portugali), ja maailmanmestareita (Ranska) vastaan, Saksan päävalmentaja Joachim Löw sanoi arvonnan jälkeen Goalille.

– Uskon, että myös pelaajavat odottavat innolla näitä otteluita. Totta kai tämä on kuolemanlohko. Jokaisen joukkueen pitää venyä, jotta pääsee tästä lohkosta jatkoon. Näistä otteluista tulee jalkapallon festivaalit. Odotan myös innolla Saksassa pelaamista, Löw päätti.

Ranskan päävalmentaja Didier Deschamps ei ollut aivan yhtä innoissaan lohkoarvonnasta, kuin virkaveljensä Löw.

– Se on vaikea lohko. Kovin lohko, mutta se vain pitää hyväksyä. Meidän (Ranska) täytyy olla valmiina heti, kun pelit alkavat, koska ensimmäinen pelimme on Saksassa Münchenissä heitä vastaan, heidän kotikentällään, Deschamps arvioi Goalille.

– Paperilla, tämä on kova lohko. Portugali ja Ranska ovat laadukkaita joukkueita, ja he ovat saaneet viime aikoina hyviä tuloksia, ranskalainen päätti.

F-lohkon ottelut pelataan Münchenissä sekä Budapestissä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.