ESPN: Zlatan Ibrahimovićin mahdollinen siirto AC Milaniin on vaarassa kariutua – ruotsalaistähti pyytää aivan liikaa palkkaa

© Kuva: Getty Images

ESPN kirjoittaa, että uutta joukkuetta itselleen etsivä Zlatan Ibrahimović pyytää AC Milanilta liikaa palkkaa. Spekuloitu siirto italialaisseuraan on vaarassa kariutua tämän takia.

Los Angeles Galaxyn jättävän Ibrahimovićin todennäköisimpänä siirtona on pidetty paluuta AC Milaniin. Serie A -jätti on kuitenkin keskittynyt viimeisen runsaan vuoden aikana hankkimaan vain alle 25-vuotiaita pelaajia, joten 38-vuotiaan ruotsalaiskärjen hankkiminen olisi poikkeus valittuun linjaan.

Ibrahimovićin palkkapyyntö on tietojen perusteella 230 000 euroa viikossa, mikä olisi AC Milanin kannalta aivan liikaa. ESPN:n mukaan hyökkääjän pitäisi laskea pyyntöään merkittävästi, jotta siirto toteutuisi.

» Serie A:n huippujoukkueiden kaikki ottelut Ruudusta!