Helmarien kapteeni ehdolla Vuoden esikuvaksi – Oliko Huuhkajien menestys sykähdyttävin hetki?

© Kuva: Getty Images

Helmarien kapteeni, englantilaisessa Evertonissa pelaava Tinja-Riikka Korpela on nimetty ehdolle Vuoden esikuvaksi Suomen Urheilugaalaan 2019. Korpela kisaa palkinnosta moninkertaisen parayleisurheilun arvokisavoittajan Amanda Kotajan ja jääkiekon maailmanmestarimaalivahdin Kevin Lankisen kanssa.

Näin ehdokasesittelyssä kuvaillaan 33-vuotiasta maalivahtia:

– Kaikkien aikojen eniten pelejä Suomen jalkapallomaajoukkueen maalilla otellut Tinja-Riikka Korpela on pitkän peliuransa ohella ollut tasa-arvon ja suvaitsevaisuuden asialla. Evertonin maalilla torjuvan Korpelan mukaan urheileminen opettaa ottamaan muita huomioon, hyväksymään erilaisuutta ja tekemään töitä joukkueen ja toisen puolesta. Helmareiden esimerkillisenä kapteenina Korpela oli mukana neuvottelemassa historiallisesti samansisältöisiä pelaajasopimuksia Suomen Palloliiton A-maajoukkueille syksyllä 2019.

Jalkapallo on esillä myös vuoden 2019 sykähdyttävimmän urheiluhetken äänestyksessä, hyvin ymmärrettävästi. Ehdokaslista on nyt supistettu kymmeneen ehdokkaaseen, ja mukana on kaksi vaihtoehtoa jalkapallon parista.

Yksi näistä on ”Pysäyttämätön Pukki”, jonka esittelyn keskiössä on Pukin hattutemppu Valioliigassa Newcastlen verkkoon 17. elokuuta. Toinen on luonnollisesti Huuhkajien historiallisen EM-kisapaikan ratkaissut Liechtenstein-voitto 15. marraskuuta. Omaa ehdokastaan pääsee äänestämään täältä.

Urheilugaala järjestetään Hartwall Areenalla Helsingissä 16.1.2020.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.