IFK Mariehamn hankki Suomen nuorisomaajoukkueista tutun pelaajan FC Interistä

© Kuva: Juha Tamminen

IFK Mariehamn on solminut 1+1-vuotisen sopimuksen laituri Albion Ademin kanssa. Helmikuussa 21 vuotta täyttävä Ademi siirtyy ahvenanmaalaisseuraan Turun Interistä.

Albaniaa nykyisin maajoukkuetasolla edustava Ademi on pelannut 52 Veikkausliigan ottelussa. Päättyneellä kaudella hän pelasi Soccerwayn mukaan reilut 160 minuuttia 11 ottelussa tehden yhden maalin.

IFK Mariehamnin seurajohtaja Peter Mattsson hehkutti Ademin hankintaa seuran sivuilla.

– Olen hyvin tyytyväinen, että saimme mahdollisuuden solmia sopimuksen Albionin kanssa. Useat muut nimekkäät liigaseurat tarjosivat hänelle sopimusta, mutta keskustelujen jälkeen hän valitsi rakentaa uraansa IFK:ssa.

– Se näyttää, että uskomme vahvasti toisiimme. Me häneen ja hän meihin IFK:ssa ja jatkuvaan investointiimme. Uskon, että Albionilla on kaikki saumat puhjeta todella kukkaan ympäristössämme ja tulla vahvaksi hyökkäysvoimaksi kanssamme, Mattsson sanoi.

Ikävistä loukkaantumisista kärsinyt Ademi on TPS:n kasvatti, joka siirtyi Interiin kaudeksi 2016 ja on pelannut sen jälkeen lainalla Ykköstä EIF:ssä (2016 ja 2017) ja liigaa PS Kemissä (2017).

Ademi ei ole ensimmäinen Interistä IFK:hon alkavaksi kaudeksi siirtyvä pelaaja. Aiemmin Niilo Mäenpää siirtyi Turusta saarelle kaksoisveljensä Aapo Mäenpään seuratoveriksi.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004