IFK Mariehamn hankki Suomen nuorisomaajoukkueista tutun pelaajan FC Interistä

© Kuva: Juha Tamminen
Mestarien liigan nostona Ajax - Pool! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

IFK Mariehamn on solminut 1+1-vuotisen sopimuksen laituri Albion Ademin kanssa. Helmikuussa 21 vuotta täyttävä Ademi siirtyy ahvenanmaalaisseuraan Turun Interistä.

Albaniaa nykyisin maajoukkuetasolla edustava Ademi on pelannut 52 Veikkausliigan ottelussa. Päättyneellä kaudella hän pelasi Soccerwayn mukaan reilut 160 minuuttia 11 ottelussa tehden yhden maalin.

IFK Mariehamnin seurajohtaja Peter Mattsson hehkutti Ademin hankintaa seuran sivuilla.

– Olen hyvin tyytyväinen, että saimme mahdollisuuden solmia sopimuksen Albionin kanssa. Useat muut nimekkäät liigaseurat tarjosivat hänelle sopimusta, mutta keskustelujen jälkeen hän valitsi rakentaa uraansa IFK:ssa.

– Se näyttää, että uskomme vahvasti toisiimme. Me häneen ja hän meihin IFK:ssa ja jatkuvaan investointiimme. Uskon, että Albionilla on kaikki saumat puhjeta todella kukkaan ympäristössämme ja tulla vahvaksi hyökkäysvoimaksi kanssamme, Mattsson sanoi.

Ikävistä loukkaantumisista kärsinyt Ademi on TPS:n kasvatti, joka siirtyi Interiin kaudeksi 2016 ja on pelannut sen jälkeen lainalla Ykköstä EIF:ssä (2016 ja 2017) ja liigaa PS Kemissä (2017).

Ademi ei ole ensimmäinen Interistä IFK:hon alkavaksi kaudeksi siirtyvä pelaaja. Aiemmin Niilo Mäenpää siirtyi Turusta saarelle kaksoisveljensä Aapo Mäenpään seuratoveriksi.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Mestarien liigan nostona Ajax - Pool! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!