IFK Mariehamnin keskikenttämiehelle jatkoa – ”Hänen energiansa tarttuu”

© Kuva: Juha Tamminen

IFK Mariehamn tiedotti maanantaina solmineensa jatkosopimuksen keskikenttäpelaaja Gustaf Backalidenin kanssa. Sopimus on yksivuotinen.

Backaliden siirtyi Mariehamniin kaudeksi 2019 Ruotsin kolmannen sarjatason IFK Malmöstä. Hän nousi nopeasti ahvenanmaalaisten avauskokoonpanoon, mutta murtunut käsi pakotti miehen puoleksitoista kuukaudeksi sivuun. Kaikkiaan Backaliden pelasi viime kaudella IFK Mariehamnissa 21 veikkausliigaottelua, joissa hän teki kaksi maalia.

– Gustaf on edelleen nuori, kehityskelpoinen ja lupaava pelaaja, joka on vasta 22-vuotias, mutta pelaa erittäin kypsästi ja varmasti. Hän on niin sanottu box-to-box -keskikenttäpelaaja. Sanoisin, että hän on hyvä sekä hyökkäys- että puolustussuuntaan, varma pallon kanssa ja hänellä on hyvä laukaus, IFK Mariehamnin seurajohtaja Peter Mattsson kehuu.

– Hänen energiansa ja positiivinen asenteensa tarttuu. Sellainen luonne on arvokas joukkueessa.

IFK Mariehamn aloitti harjoitukset ensi kautta varten maanantaina. Treeneissä on näytillä myös nuori suomalaispelaaja Frans Grönlund. 19-vuotias Grönlund pelasi viime kaudella Kakkoseen nousseessa Pargas IF:ssä, ja sitä ennen FC Interin organisaatiossa.


CFR CLUJ vs KUPS – 100.00 JÄTTIKERROIN

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö vähintään 1€ veto KuPSin voitosta.

Saat 100.00 jättikertoimen!