IL: Palloliiton puheenjohtaja puhui Markku Kanervan jatkosopimusneuvotteluista – Huuhkajat pelaa Ratinassa harjoitusottelun ennen EM-kisoja

© Kuva: Juho Hirvonen

Iltalehti haastatteli maanantaina Palloliiton puheenjohtajaa Ari Lahtea. Lue Iltalehden uutinen kokonaisuudessaan täältä.

Lahti kertoi haastattelussa Huuhkajien pelaavan kesällä Ratinassa harjoitusottelun ennen EM-lopputurnausta. Lahti avasi myös Markku Kanervan kanssa käytäviä jatkosopimusneuvotteluita.

– Ollaan Riven kanssa keskusteltu myönteisessä hengessä. Siinä on muutamia teknisiä kysymyksiä, mitä täytyy vielä puolin ja toisin katsoa, mutta uskoisin, että siltä osin saadaan valmista puoleen tai toiseen ennen joulua, Palloliiton puheenjohtaja kertoi Iltalehdelle.

– Myönteisessä hengessä keskusteltiin. Täytyy toivoa, että ratkaisu löytyy niihin muutamiin asioihin. Ei puhuta mistään isoista asioista.

Ratinassa pelattavan harjoitusottelun lisäksi Huuhkajat nähdään myös toisessa harjoitusottelussa ennen EM-kisoja. Lahti kertoi haastattelussa, että sopimukset vastustajien kanssa ovat allekirjoittamista vaille valmiita.

Seuraava maajoukkuetauko on maaliskuussa. Lahden mukaan Palloliitto etsii vielä vastustajia.

– Vastustajia ei ole lyöty lukkoon, mutta niitä etsitään parasta aikaa. Ne tulevat varmaan olemaan myös mahdollisia näyttöpaikkoja mahdollisille uusille pelaajille.