© Kuva: Getty Images

Leicester – Norwich: Yhdeksäs perättäinen voitto hakusessa

Valioliiga
Leicester – Norwich
Lauantai 14.12. klo 17:00

Valioliigalauantain ensimmäisen noston otan sarjakakkosen Leicesterin ja toiseksi viimeisenä majailevan Norwichin ottelusta. Leicester pelaa tällä hetkellä upeaa kautta ja joukkueen peli on lievästi sanottuna viihdyttävää. Myös Norwichin peleissä on tapahtumia riittänyt, mutta osaltaan myös vääristä syistä. Teemu Pukin tehot eivät riitä sarjapaikan säilyttämiseen, jos alakerta ei ala pitää paremmin.

Leicester hakee tästä ottelusta jo yhdeksättä perättäistä voittoa Valioliigassa. Joukkueen itseluottamusta tihkuvaa peliä katsoessa siinä voi havaita jotain samaa kuin legendaarisen mestaruuskauden aikana. Jamie Vardy on kuudellatoista maalillaan joukkueen syömähammas – mies on tehnyt maalin jokaista pelaamaansa 90 minuuttia kohden. Lisäksi joukkueen alakerta on kymmenellä päästetyllä maalilla selkeästi Valioliigan pitävin. Brendan Rodgersin joukkue on syystäkin sarjassa toisena Liverpoolin jälkeen.

Norwich hävisi sekä Southamptonille että Sheffield Unitedille, eikä se rehellisyyden nimissä olisi mitään näistä otteluista ansainnutkaan. Vieraissa maalinteko tuntuu kanarialinnuille kovin vaikealta, sillä neljällä täysosumalla ei herran huonetta rakenneta. Erikoista kyllä, Norwichin puolustus on vuotanut kotona enemmän kuin vierasmatkoilla. Daniel Farken aktiviteetteja tammikuun siirtoikkunan aikana kannattaa seurata tarkkaan: jos pelimerkkejä riittää, joukkue tarvitsisi pari täsmävahvistusta.

Lyö vetoa ottelusta:

Leicester purjehtii voimakkaassa myötäisessä ja vedot menevät kotijoukkueen menestykselle. Tasoituksellisessa vedossa kahden maalin voitto tuo lunastuksen: vetosuositus on Aasialainen tasoitusveto, Leicester -1.5 kertoimella 1,65.

Betsafe tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 200€ asti. Näin 200 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 400€ pelirahaa.

Lunasta Betsafen tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 200 euron talletuksella 400€ pelirahaa.