Lisää kysymysmerkkejä – agentin mukaan Zlatan Ibrahimovicin siirto Italiaan kaikkea muuta kuin varmaa

© Kuva: Getty Images

Ruotsin kaikkien aikojen jalkapalloilija Zlatan Ibrahimovic vihjaisi aiemmin joulukuussa melko suoralla tavalla mahdollisesti paluusta Italiaan.

38-vuotias konkarihyökkääjä on tällä hetkellä vailla seuraa, sillä hänen sopimuksensa Los Angeles Galaxyn kanssa päättyi hiljattain. Ibrahimovic ei jatka uraansa MLS-seurassa, mutta aikoo kaikesta päätellen yhä jatkaa uraansa.

Hän on pelannut Italiassa Juventuksessa, AC Milanissa ja Interissä. Sen takia on uskottu Zlatanin palaavan Serie A:han nyt, kun tähtipelaaja on itsekin vihjaillut siitä.

Julkisuudessa paistattelevan ja ajoittain median kanssa leikkivän pelaajan agentin Mino Raiolan mukaan paluu saapasmaahan ei ole kuitenkaan varmaa.

Goal-sivuston mukaan ainakin AC Milan, Bologna ja Napoli haluaisivat vahvistaa joukkuettaan isokokoisella Ibrahimovicilla tammikuun siirtoikkunassa. Raiola ei kuitenkaan halunnut vahvistaa Italian-siirtoa.

– Miksi tekisin niin? Ei ole sanottu, että hän välttämättä palaisi Italiaan, Raiola sanoi Gazzetta dello Sportille.

– Minkä näistä kolmesta seurasta hän valitsee? Kuka tietää, olemme kaikki vapaita miehiä.

Raiola sanoi, että on hyvän epätodennäköistä, että Zlatan päättäisi uransa. Hän ei myöskään spekuloinut sillä, minne toivoisi suojattinsa päätyvän seuraavaksi.

– Minne haluaisin hänen menevän? Kauas minusta, jotta hän lopettaa stressaamiseni! Raiola vitsaili.