Maailmanmestari siirtymässä Chelseasta Ranskaan? – ”Se on yksi vaihtoehdoistani”

© Kuva: Getty Images

Olivier Giroud on jäänyt pienelle peliajalle kuluvalla kaudella Chelseassa.

33-vuotias hyökkääjä on pelannut syyskauden aikana vain viidessä valioliigaottelussa yhteensä alle 200 minuuttia. Giroud on päässyt kertaalleen tällä kaudella avauskokoonpanoon. Se tapahtui elokuussa UEFA Super Cupissa.

Giroud tiedostaa siirron olevan todennäköinen jo tammikuun siirtoikkunassa. Ranskan A-maajoukkueen päävalmentaja Didier Deschamps on todennut julkisesti haluavansa Giroud’n saavan peliaikaa ennen ensi kesän EM-kisoja.

– On epätodennäköistä, että jäisin Chelseaan. Aion keskustella päävalmentajan (Frank Lampard) kanssa tilanteestani. Siirto on mahdollisuus, koska en saa riittävästi peliaikaa. Tällä hetkellä olen Chelsean pelaaja. Meillä on vielä otteluita jäljellä ennen kuin siirtoikkuna aukeaa, Giroud muistutti Dauphiné Libérén haastattelussa.

– Siirtoikkunan auetessa istumme seuran kanssa alas ja katsomme, mikä on minulle paras vaihtoehto. Ranskaan palaaminen on yksi vaihtoehdoistani.

Giroud siirtyi Arsenaliin Montpellieristä kesällä 2012 voitettuaan seurassa Ranskan pääsarjamestaruuden. Giroud jatkoi matkaansa Arsenalista Chelseaan tammikuussa 2018.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.