Maalivahtilegenda Buffon ylsi Serie A -ennätykseen – Cristiano Ronaldo teki ”NBA-maalin”

© Kuva: Getty Images

Serie A:ssa tehtiin keskiviikkona historiaa parillakin tavalla. 41-vuotias maalivahtilegenda Gianluigi Buffon pelasi uransa 647. Serie A -pelin, ja nousi ottelutilaston kärkipaikalle yhdessä toisen legendan Paolo Maldinin kanssa.

Ottelu, jossa Buffon ennätykseen ylsi, oli Sampdoria-Juventus. Juventus voitti pelin 2-1. Samalla historiaa teki myös Juventuksen valmentaja Maurizio Sarri, jolle voitto oli Serie A:ssa sadas. Sarri ylsi tasalukuun vain 169 ottelussa.

Ottelun suurimmaksi puheenaiheeksi nousi kuitenkin aivan avausjakson päätteeksi syntynyt voittomaali. Maalin teki Cristiano Ronaldo, joka on onnistunut maalinteossa viidessä ottelussa peräkkäin (yhteensä kuusi maalia) ensimmäisen kerran Juventus-uransa aikana.

Ronaldo puski Alex Sandron keskityksen yläriman alle niin näyttävästi, että sosiaalinen media on miestä suorastaan palvonut. Maailmasta tuskin löytyy montaakaan pelaajaa, jotka tekisivät maaleja samoista korkeuksista. Daily Mailin laskelmien mukaan portugalilaisen pää heilui 2,6 metrissä ja hän pysyi ilmassa puolentoista sekunnin ajan.

– Ronaldo teki jotain, jota näkee yleensä NBA:ssa. Hän oli ilmassa varmaan puolitoista tuntia, Sampdorian valmentaja Claudio Ranieri ylisti Guardianissa.

– Ei siitä maalista voi muuta sanoa. Täytyy vain onnitella häntä ja jatkaa eteenpäin.

Cristiano Ronaldo itse myhäili sitä, että hän alkaa päästä pelikuntoon.

– Koko joukkue osoitti oikeaa asennetta. Se oli hyvä maali, ja olen iloinen, että autoin joukkuetta saamaan kolme pistettä. Kärsin polvivaivoista kuukauden ajan, mutta se on nyt ohi, ja tunnen oloni fyysisesti hyväksi, Cristiano Ronaldo totesi Sky Italialle.

Cristiano Ronaldo on nyt kivunnut Serie A:n maalipörssissä jaetulle kakkospaikalle kymmenellä maalillaan. Maalitilastoa johtaa ylivoimaisesti 17 maalia tehnyt Lazion Ciro Immobile.


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille