Man Unitedin entistä hyökkääjää kiusattiin autostaan, seuralegenda antoi omansa lainaan – ”Ota tämä Lamborghini”

© Kuva: Getty Images

Argentiinalaishyökkääjä Carlos Tévez pääsi Manchester Unitedissa nopeasti jyvälle siitä, millainen tunnelma ja kulttuuri eurooppalaisessa suurseurassa saattaa olla.

Nykyään kotimaassaan Boca Juniorsia edustava Tévez, 35, oli kirjoilla Unitedissa vuosina 2007-2009. Aiemmin urallaan hän oli pelannut Argentiinassa ja Brasiliassa, ja ensimaistiaisensa eurooppalaisesta jalkapallosta hän sai West Hamissa, jota hän edusti vain yhden kauden, mutta lontoolaisseura pelastui hänen maalillaan putoamiselta pääsarjasta.

Manchester Unitedissa pelaaminen erosi Tévezin edellisistä kokemuksista merkittävästi. Hän oli ensimmäistä kertaa kirkkaimmissa parrasvaloissa, mikä näkyi myös seuran harjoituskeskuksessa, joka täyttyi päivittäin näyttävistä urheiluautoista.

– Pelaajat tulivat Manchester Unitedin harjoituksiin Ferrarilla tai Lamborghinilla. Jopa surkeimmalla pelaajalla oli Ferrari, kertoi Tévez ESPN:n haastattelussa.

Carlos Tévezin mukaan Lamborghinit olivat tuttu näky Manchester Unitedin harjoituskeskuksessa. Kuva: Getty Images

– Minä tulin paikalle seuran antamalla Audilla, ja kaikki kiusasivat minua siitä. Ikään kuin se olisi ollut joku Fiat 600.

Tévezin mukaan Manchester Unitedin tähtihyökkääjä ja seuran kaikkien aikojen maalipyssy Wayne Rooney keksi väliaikaisen ratkaisun hänen ongelmaansa.

– Puhuin siitä Rooneylle, ja se hullu sanoi minulle, että ”ota tämä Lamborghini”.

– Menin hänen talolleen hakemaan sitä ja hän antoi minun pitää sitä kymmenen päivän ajan.

Tévez voitti Unitedissa muun muassa kaksi Valioliigan mestaruutta ja Mestarien liigan. Myöhemmin urallaan hän on edustanut myös Manchester Cityä, Juventusta ja Shanghai Shenhuaa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.