Mestarien liigan pudotuspelijoukkueet selvillä – Barcelona-Chelsea todennäköisin neljännesvälieräpari

© Kuva: Getty Images

Mestarien liigan alkulohkot on nyt pelattu, ja 16 pudotuspelijoukkuetta on selvillä. Tulosten perusteella suurten liigojen etumatka pienempiin tuntuu vain kasvaneen, sillä ensimmäistä kertaa kilpailun historiassa neljännesvälierissä on joukkueita vain viidestä maasta.

Espanja ja Englanti saivat jatkoon täyden kvartetin. Saksasta ja Italiasta jatkoon pääsi kolme joukkuetta ja Ranskastakin kaksi. Bundesliigasta ja Serie A:sta Eurooppa-liigan puolelle pullahtivat Bayer Leverkusen ja Inter.

Neljännesvälieräparit arvotaan ensi maanantaina kello 13 Suomen aikaa. Tilastopalvelu MisterChip on julkaissut jo perinteisen kaavionsa siitä, mitkä pudotuspeliparit ovat todennäköisimpiä. Saman maan ja saman alkulohkon joukkueita kun ei voida vastakkain arpoa, niin todennäköisyydet eivät ole aivan tasaisia kaikille pareille.

Erot ovat tällä kertaa kuitenkin verrattain pieniä. Kaikkein todennäköisin pari on Barcelona-Chelsea, mutta senkin todennäköisyys on vain 23,37 prosenttia. Ero muiden parien todennäköisyyksiin ei ole suuri.

Allaolevassa taulukossa näkyvät kaikkien parien todennäköisyydet. Pystyrivillä Barcelonasta Leipzigiin joukkueet ovat lohkovoittajia ja arvonnassa ”sijoitettuja”, ja vaakarivin joukkueet Real Madridista Atalantaan sijoittamattomia.


Barcelona kohtaa Bayern Munchenin – LUNASTA JÄTTIKERROIN 50.00

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Lyö 1X2 ennakkoveto suosikkijoukkueesi voitosta – saat jättikertoimen 50.00.