Valioliiga
Norwich – Sheffield United
Sunnuntai 08.12. klo 16:00

Valioliigan sunnuntailta nostan sarjanousijoiden Norwichin ja Sheffield Unitedin välisen ottelun. Molemmat joukkueet kärsivät viikolla tappiot, joten hyvät neuvot ovat nyt kalliit – varsinkin Norwicilla, joka yrittää kaikin voimin pois putoajan paikalta. Sheffield Unitedilla ei ole ainakaan vielä vastaavaa hätää, mutta jää nähtäväksi, jatkaako joukkue yllätyksiään läpi kauden vai alkaako sydäntalven myötä bensa loppumaan.

Norwich kärsi siis Southamptonille tappion ja pudotusviiva on nyt neljän pisteen päässä. Ilahduttavaa on Teemu Pukin maalijyvän löytyminen uudestaan pitkän kuivan kauden jälkeen. Daniel Farken onneksi pahimmat loukkaantumiset ovat takana päin. Silti kylmä tosiasia on, että tammikuun siirtoikkunassa johtokunnan pitäisi löysätä kukkaronnyörejä, jotta sarjapaikka saataisiin säilytettyä – Norwichin alakerta ei ole Valioliigaan kummoinen.

Sheffield Unitedin lento sai tylyn lopun, kun Newcastle haki viikolla pisteet Bramall Lanelta. Vaikka Chris Wilder on tehnyt Bladesin peräsimessä upeaa työtä, niin täytyy muistaa, ettei joukkue todellakaan ole peruslaadultaan mitään maailmanluokkaa. Sheffield Unitedilla ei ole vielä yhtään vierastappiota tältä kaudelta, mikä on kyllä kaikki faktat huomioiden todella kova suoritus. Wilderillä on edelleen terve miehistö käytettävissään ja varaa kierrättää mielensä mukaan tiiviin ottelurytmin vuoksi.

Lyö vetoa ottelusta:

Minulle tämä ottelu on melko lähellä kolikonheittoa. Norwich on vaikeasti ennustettava, mutta joukkueen otteet ovat olleet kotona huomattavasti terävämpiä kuin vieraissa. Niinpä altavastaajan kertoimet kelpaavat hyvin. Vetosuositus on Tasapeli ei vetoa, Norwich kertoimella 2,19.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO