STT: Peruuntuuko Huuhkajien talvileiri? – ”Vastustajaa olemme metsästäneet kissojen ja koirien kanssa”

© Kuva: Juho Hirvonen

Huuhkajien perinteinen tammikuun harjoitusleiri, jossa pelataan myös harjoitusotteluita, on vaarassa peruuntua. Joukkue ei lähde Qatariin, ja muualle harjoitusvastustajia ei ole löytynyt.

– Qatariin emme mene. Espanjan Marbellassa olisi mahdollisuus pitää leiri, ja vastustajaa olemme metsästäneet kissojen ja koirien kanssa. Kolme keskustelua on auki. Varmaan viimeistään maanantaina ratkeaa, saammeko Marbellaan järkevän vastustajan, Palloliiton puheenjohtaja Ari Lahti kertoi STT:lle.

Mikäli vastustajaa ei löydy, niin leiri jää Lahden mukaan hyvin todennäköisesti silloin pitämättä.

Viime tammikuussa Huuhkajien Qatarin leiri sai aikaan suurta kritiikkiä maan ihmisoikeustilanteen takia. Qatar järjestää MM-kisat vuonna 2022. Useat järjestöt ovat kritisoineet muun muassa stadioneiden rakentamiseen liittyviä ihmisoikeusrikkomuksia.

– Liittohallituksessa keskustelimme asiasta. Mielipiteet olivat asian suhteen aika selkeät, vaikkei varsinaista päätöstä tehty. Olen ehtinyt matkan (Bukarestin lohkoarvonta) aikana keskustella myös Riven (Markku Kanerva) kanssa. Siltä osin asia on selkeä, Lahti kertoi viitaten Qatarin poisjäämiseen Huuhkajien leirivaihtoehdoista.

Lähde: IS 


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.