© Kuva: Getty Images

Sheffield United – Newcastle: Bladesin taika pitää

Valioliiga
Sheffield United – Newcastle
Torstai 05.12. klo 21:30

Sheffield United on jatkanut nousijakautensa loistavia otteita yhä ja torstaina se saa vastaansa kauden alla valmiiksi lyödyn, mutta kunnioitettavasti taistelleen Newcastlen. Mielenkiintoista itsessään on, että molempia joukkueita veikattiin ennen kautta Valioliigan putoajien joukkoon, mutta näitä spekulaatioita on haastettu urakalla ja sangen hyvällä menestyksellä. Kausi on kuitenkin vielä pitkä.

Sheffield Unitedin alkukauden taika pitää edelleen – joukkueella on allaan seitsemän tappiotonta ottelua. Viikonloppuna Blades haki ansaitun vieraspisteen Wolvesilta ja joukkueen voi katsoa koko kaudenkin mittakaavalla olevan pisteittensä arvoinen. Chris Wilderin pelitapa on todettu jo moneen otteeseen toimivaksi ja kaiken lisäksi joukkue on vailla loukkaantumishuolia. Enpä usko itseluottamuksenkaan olevan varsinainen ongelma.

Newcastle näpäytti epäilijöitään viikonloppuna ottamalla tasapelipisteen Manchester Cityltä. Steve Brucen miehistö on saanut onnistumisia vyölleen, mutta epätasaisuus vaivaa joukkuetta yhä. Lisäksi merkillepantavaa on, että vieraissa joukkueelle on tehty aivan liikaa maaleja. Kaiken kaikkiaan pisteitä on koossa enemmän kuin näillä esityksillä olisi kauden mittaan ansaittu. Joka tapauksessa joukkue taistelee paikastaan auringossa kynsin ja hampain.

Lyö vetoa ottelusta:

Newcastlen ujot esitykset vieraissa sekä joukkueen vaikeudet maalinteossa saavat yrittämään vetoa, että ottelussa ei nähdä vierasmaalia. Kerroin on tälle kuitenkin sangen palkitseva. Vetosuositus on Newcastle – maalien määrä alle 0.5 kertoimella 2,22.

Betsafe tarjoaa mojovaa bonaria. Talletusbonus on tarjolla peräti 200€ asti. Näin 200 euron talletus tuo sinulle heti hurjat 400€ pelirahaa.

Lunasta Betsafen tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 200 euron talletuksella 400€ pelirahaa.

Kertoimet ottelulleSheffield United - Newcastle United05.12.2019