Sittenkin siirto Qatariin? Manchester Unitediin yhdistetty Juventuksen kärki tekemässä päätöksensä

© Kuva: Getty Images

Juventuksen hyökkääjä Mario Mandzukic saattaa sittenkin siirtyä Qatarin pääsarjaan, kertoo Goal-sivusto, jonka mukaan pelaajan odotetaan ilmoittavan ratkaisustaan sunnuntain aikana.

Italialainen Calciomercato kertoi jo aiemmin syksyllä kahden qatarilaisseuran olevan kiinnostunut kroatialaisesta. Ainakin Al-Gharafin joukkueen on kroatialaisen 24satan mukaan kerrottu tarjonneen Mandzukicille kuuden miljoonan euron vuosipalkkaa, ja saman sarjan Al-Duhailinkin uskotellaan tavoittelevan konkaria riveihinsä tammikuun siirtoikkunassa.

Manchester Unitediinkin yhdistetty Mandzukic on ollut pelaamatta loppukesän harjoituspeleistä lähtien ja on etsinyt uutta seuraa pidemmän aikaa. Kun siirtoa ei saatu aiemmin aikaiseksi, kroatialainen joutui jäämään koko syyskaudeksi Juventukseen tukalasta tilanteestaan huolimatta.

89 A-maaottelua Kroatian paidassa pelannut Mandzukic siirtyi Juventukseen vuonna 2015 ja on tehnyt ”Vanhalle rouvalle” 164 ottelussa 44 maalia. Tällä kaudella hän on kuitenkin jäänyt täysin vaille minuutteja uuden päävalmentajan Maurizio Sarrin hypättyä puikkoihin.

Aiemmin myös Wolfsburgin, Bayern Münchenin ja Atlético Madridin joukkueissa pelannut Mandzukic ei olisi ensimmäinen Qatarin liigaan siirtynyt nimimies. Tunnetuin sarjassa pelannut henkilö on Barcelonan legendaarinen keskikenttäpelaaja Xavi, joka siirtyi sarjaan kaudeksi 2015-16. Espanjalaisikoni lopetti pelaajauransa viime kevääseen.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.