Useita peliliikkeitä siirtomarkkinoilla jo tehnyt SJK tiedotti sunnuntaina kotisivuillaan uusimmasta värväyksestään. Seinäjokisten tuorein sopimuspelaaja on 19-vuotias Mehdi El Moutacim. Nuoren maalivahdin sopimus kattaa kauden 2020, mutta siinä on optiot kahdesta seuraavasta kaudesta.

Espoossa syntynyt El Moutacim on pelannut koko tähänastisen uransa tammisaarelaisessa EIF:ssä. Päättyneellä kaudella hän pelasi Ykkösessä 26 ottelua. Yhteensä pelattuja otteluita maan toiseksi korkeimmalla tasolla on kertynyt jo 39.

– Aivan mahtavalla fiiliksellä lähden mukaan. Kävin Seinäjoella aiemmin tutustumassa ja näin kaikki olosuhteet täällä. Se vaikutti minut samantien siitä, että tämä on todella ammattimainen seura, jossa tehdään kovaa työtä, Mehdi El Moutacim kommentoi SJK:n tiedotteessa.

[readmore from=SJK]

– Koko urani olen tehnyt töitä sitä varten, että pääsisin juuri tämmöiseen paikkaan. Paikkaan jossa asiat tehdään näin tosissaan ja seuraan, joka haluaa aina voittaa ja jossa tekeminen on näin kovalla tasolla. Joten kyllä tässä aivan mahtavalla fiiliksellä lähdetään pelaamaan jalkapalloa Seinäjoelle.

185-senttinen El Moutacim on ollut mukana myös Suomen U21-maajoukkueen harjoitusleirillä. Hänen juurensa ovat isän puolelta Marokosta.

SJK:lla on kotisivujen pelaajaluettelon mukaan kasassa nyt 16 pelaajasopimusta ensi kaudelle. Joukkueen ykkösmaalivahti on tämänhetkisessä tilanteessa Jesse Öst.