TPS julkaisi kaksi pelaajasopimusta – luottomies jatkaa seurassa

© Kuva: Juha Tamminen

Veikkausliigaan ensi kaudeksi noussut TPS julkaisi torstai-iltana kaksi pelaajasopimusta.

TPS tiedotti Jonni Peräahon allekirjoittaneen ensi kauden kattavan sopimuksen.

25-vuotias keskikenttäpelaaja on edustanut kasvattajaseuransa edustusjoukkuetta viiden vuoden ajan. Peräaho sai viime kaudellakin mukavasti vastuuta Tommi Pikkaraisen alaisuudessa ja jatkaa Turussa myös ensi kaudella.

– Jonni on seuran monivuotinen luottopelaaja. Viime kausi oli vähän rikkonainen loukkaantumisten vuoksi, mutta päästään aloittamaan puhtaalta pöydältä. Hän on erittäin monikäyttöinen pelaaja, joka pystyy pelaamaan myös eri pelipaikoilla. Jonni on väsymätön työntekijä, jonka konehuone on kunnossa ja jalat käyvät, Pikkarainen kertoi seuran julkaisemassa tiedotteessa.

Peräahon lisäksi myös Santeri Aaltonen teki TPS:n kanssa ensi kauden mittaisen pelaajasopimuksen. Aaltonen siirtyi turkulaisseuraan FC Hakasta.

– Santeri on minulle tuttu maalivahti jo Salon ajoilta. Spesialiteettina on todella painava jalka ja se on pelinavaamisessa se ykkösjuttu. Me tiedämme Santerin tason, hän pelasi viime kaudella Hakassa hienon kauden. Tiedän, että meillä on nyt sellainen maalivahtikaksikko, jolla on hyvä lähteä Veikkausliigaan pelaamaan, joukkueen päävalmentaja totesi tiedotteessa.