Uusille asiakkaille 50 euron ilmainen liveveto!

Mestarien liigan ratkaisut ovat käsillä ja vetoyhtiö Betsafe haluaa maksimoida jännityksesi ratkaisevissa peleissä: kun teet uutena asiakkaana 20€ talletuksen ja lyöt vähintään 1€ vedon mihin tahansa kohteeseen, saat välittömästi 50€ ilmaisen livevedon esim. Mestarien liigan peliin!

Etu on huomattava, sillä saat pienellä rahalla ison livebetsin käytettäväksi keskiviikkoon 11.12. mennessä. Mestarien liiga on livebetsaajan keidas, mutta voit toki käyttää ilmaisen livevetosi mihin tahansa kohteeseen.

Lunasta huippuetusi näin:

  1. Avaa tili TÄSTÄ ja tee vähintään 20€ talletus.
  2. Lyö vähintään yhden euron veto mihin tahansa kohteeseen, jonka kerroin on 1.50 tai suurempi.
  3. Saat heti 50€ ilmaisen livevedon!

Mestarien liigan päätöskierros tihkuu jännitystä!

Mestarien liigan päätöskierroksella on vielä useita otteluita, joissa panokset ovat huipussaan. Maininnan arvoisia otteluita ovat ainakin RB Salzburg – Liverpool sekä Ajax – Valencia, joiden häviäjät voivat varautua paketoimaan tämän kauden UCL:n omalta osaltaan. Oma lukunsa on Inter – Barcelona, jossa isännät hyötyvät jatkopaikan varmistaneen Barcan avainmiesten lepuutuksista.

Lunasta huippuetu Betsafelta ja elä täysillä mukana lohkovaiheen ratkaisuhetkissä!

Lisätietoa tarjouksesta:

Tarjous on voimassa 12.12. klo 00:59 asti. Tarjous on suunnattu uusille asiakkaille. Tämän tarjouksen lunastaneet asiakkaat eivät ole oikeutettuja Betsafen normaaliin vedonlyönnin tervetulotarjoukseen. Ollaksesi oikeutettu 50€ ilmaiseen livevetoon, sinun tulee tehdä vähintään 20€ kertatalletus kampanja-aikana ja lyödä vähintään 1 euron veto mihin tahansa vedonlyöntikohteeseen, jonka kerroin on 1.50 tai suurempi. Ilmaisen livevedon voi käyttää mihin tahansa kohteisiin livevedonlyönnissä 12.12. klo 00:59 mennessä. Katso tarkemmat ehdot ja säännöt kampanjasivulta.