Veikkausliigaseura IFK Mariehamn on solminut kauden 2020 kattavan sopimuksen toppari Frans Grönlundin kanssa.

Hyppy sarjaportaissa on pelaajalle melkoinen, sillä vielä viime kaudella 19-vuotias Grönlund pelasi Pargas IF:n joukkueessa Kolmosessa. Joukkue nousi kauden päätteeksi Kakkoseen ja päätti samalla 13 vuoden korpivaelluksensa Kolmosessa eli maamme neljännellä sarjatasolla.

Turun Nappulaliigan ja FC Interin kautta Paraisille siirtynyt Grönlund nousi viime kaudella PIF:n avainpelaajiin. Suoraan liigatasolle ponnistaminen ei tunnu jännittävän nuorta keskuspuolustajaa.

– Olen todella iloinen, kun pääsen näyttämään osaamistani liigatasolla, Grönlund sanoi ja kiitti samalla Pargas IF:ää sekä joukkueen päävalmentajaa, IFK Mariehamnistakin tuttua Stefan Strömbergiä sekä PIF:n muuta valmennustiimiä.

– Pargas IF on hyvä seura nuorille pelaajille, jotka haluavat eteenpäin ja siellä pidetään todella hyvää huolta pelaajista. Kiitos Parainen ja fanit Pajbackassa, Grönlund jatkoi.

IFK:n seurajohtaja Peter Mattsson on iloinen siitä, että Grönlund päätti siirtyä juuri Ahvenanmaalle ja panostaa uraansa.

– Frans on nuori ja lupaava toppari, jota olemme testanneet kahteen otteeseen ja nyt olemme solmineet vuoden mittaisen sopimuksen. Hän on kehityskelpoinen pelaaja, jolla on oikeassa ympäristössä kaikki mahdollisuudet kehittyä erittäin hyväksi liigapelaajaksi ja siitä eteenpäinkin, Mattsson sanoi.

Lähde: Veikkausliigan sivut.