Antonio Conten erottaminen tuli Chelsealle kalliiksi – valmentajien potkut keventäneet lontoolaisten kukkaroa tuntuvasti

© Kuva: Getty Images
Jatkaako West Ham nousuaan? Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Chelsea julkistamista talousluvuista selviää, että päävalmentaja Antonio Conten ja hänen valmennusryhmänsä erottaminen maksoi seuralle noin 31 miljoonaa euroa.

Italialaisvalmentaja Conte, 50, luotsasi Chelseaa vuosina 2016-18 ja voitti seurassa Valioliigan ja FA Cupin. Jälkimmäisellä kaudellaan hän jäi Chelsean kanssa Valioliigassa viidenneksi ja siten Mestarien liigan ulkopuolelle. Lontoolaisseura antoi hänelle kenkää vuosi ennen heidän sopimuksensa päättymistä. Viime kesästä lähtien Conte on valmentanut kotimaassaan Internazionalea.

Chelsea korvasi hänet Maurizio Sarrilla, joka vietti seurassa vain yhden kauden ennen kuin Juventus hankki hänet päävalmentajakseen. Nykyään Chelseaa luotsaa sen legendapelaaja Frank Lampard.

Kaikkiaan Chelsea on käyttänyt noin 106 miljoonaa euroa päävalmentajiensa potkuihin sen jälkeen, kun venäläismiljardööri Roman Abramovitš osti seuran vuonna 2004.

Lähteet: BBC, Sky Sports

Jatkaako West Ham nousuaan? Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!