Brittilehti: Kilpailija haluaa lainata Chelseassa vähälle vastuulle jääneen maajoukkuepelaajan

© Kuva: Getty Images

Newcastle United on Telegraphin mukaan hyvin halukas lainaamaan Olivier Giroud’n Chelseasta loppukauden ajaksi. Seuralle on kuitenkin ilmoitettu Chelsean toimesta, ettei sopimus onnistu, ellei Chelsea saa hankittua toista hyökkääjää tammikuussa.

Giroud on jäänyt vähälle vastuulle lontoolaisjoukkueessa, kun manageri Frank Lampard on luottanut Tammy Abrahamiin. Ranskan maajoukkuekärki Giroud onkin halukas lähtemään, jotta varmistaisi paikkansa kesän EM-kisajoukkueessa peliajan myötä.

Telegraphin tietojen mukaan Newcastle otti Chelseaan yhteyttä asian tiimoilta viime viikolla ja tiedusteli Giroud’n tilannetta. Chelsea ilmoitti silloin, ettei siirto tällä hetkellä onnistu.

Giroud’n on ymmärretty olevan avoin siirtoidealle. 33-vuotias ei ole Newcastlen ainoa vaihtoehto, mutta yksi potentiaalisimmista sellaisista.

Newcastlen manageri Steve Bruce haluaa kilpailua pettymyksen tuottaneelle ennätyshankinnalle Joelintonille, joka siirtyi seuraan kesällä Hoffenheimista ja on tehnyt Valioliigassa vain yhden maalin – senkin syyskuussa.

Newcastle on tiedustellut myös toisen Chelsean hyökkääjän Michy Batshuayin tilannetta, mutta Chelsea on vastannut samoin kuin Giroud’n kohdalla.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.