ESPN: Gareth Balen agentin mukaan walesilainen ei siirry tammikuussa – myös lähtö kesällä näyttää epätodennäköiseltä

© Kuva: Getty Images

ESPN kirjoittaa, että Walesin maajoukkuepelaaja Gareth Bale ei ole siirtymässä pois Real Madridista tammikuun siirtoikkunan aikana. Näin on kertonut Balen agentti Jonathan Barnett.

Agentin mukaan myös siirto kesällä näyttää erittäin epätodennäköiseltä. Balen siirrosta muualle on puhuttu jo pitkään, mutta 30-vuotiaalla laitahyökkääjällä on sopimusta Real Madridin kanssa vuoteen 2022 saakka, eikä sopivaa vaihtoehtoa ole löytynyt.

Bale ei myöskään ole kiinnostunut pelaamisesta Pohjois-Amerikan MLS:ssä. Walesilaisen mahdolliset uudet seurat ovat rajatut, sillä Real Madrid ei ole valmis myymään korkean statuksen pelaajaa halvalla.

Balen leirin ja Real Madridin välit ovat olleet kiemuraiset sen jälkeen, kun manageri Zinédine Zidane puhui kesällä Balen myymisestä. Ranskalaisvalmentajan epäsuosioon ajautunut Bale on pelannut tällä kaudella La Ligassa 12 ottelua.