FC Interille kova vahvistus – hollantilaistoppari siirtyy Turkuun

© Kuva: Juha Tamminen
Mestarien liigan nostona Ajax - Pool! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!

FC Inter on tehnyt yksivuotisen sopimuksen hollantilaistoppari Rick Kettingin kanssa.

Ketting, 23, esittäytyi suomalaisyleisölle ensimmäistä kertaa viime kaudella pelatessaan IFK Mariehamnissa, jonka paidassa hänelle kertyi 36 ottelua ja neljä maalia. Hollantilaispuolustaja toimi muutamassa ottelussa Mariehamnin kapteenina.

Aiemmin urallaan hän on edustanut kotimaassaan kasvattajaseuraansa Sparta Rotterdamia ja Go Ahead Eaglesia.

– Fyysisen kokonsa lisäksi Rick on myös iso persoona. Hänen otteensa viime kaudella Maarianhaminassa tekivät hänestä kiinnostavan pelaajan. Hän on erittäin hyvä puolustamaan ja siitä kertovat hänen erinomaiset kaksinkamppailu- ja pääpallotilastonsa. Rick tuo joukkueeseemme ennen kaikkea lisää puolustusvoimaa ja rohkeutta pelipaikalleen. Hänellä on kuitenkin kykyä osallistua myös pelinrakentamiseen, kommentoi Interin päävalmentaja José Riveiro seuran tiedotteessa.

Ketting sai turkulaisseurasta lisätietoa maanmieheltään Daan Klinkenbergiltä, joka edusti Interiä viime kaudella.

– Nautin todella ajastani IFK Mariehamnissa ja koen kehittyneeni sekä pelaajana että ihmisenä. Tälle vuodelle sain tarjouksia eri maista ja sarjoista. Pelasin FC Interiä vastaan kolmesti viime kaudella, ja kokemukset Veritas Stadionista olivat hyviä. Juttelin myös Daanin kanssa ennen päätöstäni, ja hän kehui seuran ammattimaisuutta ja kehittymistä tukevaa ilmapiiriä. Sain itse saman tunteen valmentajan kanssa keskustellessani, sanailee Ketting.

– Tänä vuonna haluan kehittyä edelleen ja toivon voivani tuoda joukkueeseen jotain lisää. Odotan kautta todella ja toivottavasti kehitymme hyväksi joukkueeksi, josta hyötyvät sekä seura, henkilökunta, joukkue että yksittäiset pelaajat.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Mestarien liigan nostona Ajax - Pool! Lyö veto ja hyödynnä talletusbonus!