Fredrik Jensenin monipuolisuus poikimassa lisää peliaikaa – ”Se on plussa”

© Kuva: Getty Images

Sarjan keskikastissa syyskauden päättänyt FC Augsburg avaa Bundesliigan kevätkauden lauantaina kotiottelulla Borussia Dortmundia vastaan. Joukkue joutuu todennäköisesti otteluun ilman viime kauden parasta maalintekijäänsä, islantilaista Alfred Finnbogasonia. 30-vuotias Finnbogason on kärsinyt viime aikoina useista loukkaantumista, eikä ole vielä toipunut täyteen kuntoon olkapäävammastaan.

Kicker arvelee, että Finnbogasonin poissaollessa vastuuta saa muun muassa suomalainen Fredrik Jensen. 22-vuotias Jensen oli syyskauden lopussa kolmesti Augsburgin avauskokoonpanossa ja teki yhden maalinkin. Myös viime perjantaina  pelatussa harjoitusottelussa Cercle Bruggea vastaan Jensen onnistui maalinteossa – nyt peräti kahdesti.

Jensen on pelannut Augsburgissa viime aikoina aiempaa hyökkäävämmässä roolissa, ja valmentaja Martin Schmidt näkeekin hänen vahvuutenaan juuri monipuolisuuden.

– Hän (Jensen) on näyttänyt haluavansa säilyttää paikkansa joukkueensa ja osata tekevänsä maaleja, Schmidt totesi.

– Olemme nähneet, ettei Jensen pelaa vain keskikentän keskustassa, vaan pystyy pelaamaan myös vasemmalla laidalla. Se on plussa.

Lähde: Fussballeck