Fredrik Jensenin monipuolisuus poikimassa lisää peliaikaa – ”Se on plussa”

© Kuva: Getty Images
Jatkaako West Ham nousuaan? Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!

Sarjan keskikastissa syyskauden päättänyt FC Augsburg avaa Bundesliigan kevätkauden lauantaina kotiottelulla Borussia Dortmundia vastaan. Joukkue joutuu todennäköisesti otteluun ilman viime kauden parasta maalintekijäänsä, islantilaista Alfred Finnbogasonia. 30-vuotias Finnbogason on kärsinyt viime aikoina useista loukkaantumista, eikä ole vielä toipunut täyteen kuntoon olkapäävammastaan.

Kicker arvelee, että Finnbogasonin poissaollessa vastuuta saa muun muassa suomalainen Fredrik Jensen. 22-vuotias Jensen oli syyskauden lopussa kolmesti Augsburgin avauskokoonpanossa ja teki yhden maalinkin. Myös viime perjantaina  pelatussa harjoitusottelussa Cercle Bruggea vastaan Jensen onnistui maalinteossa – nyt peräti kahdesti.

Jensen on pelannut Augsburgissa viime aikoina aiempaa hyökkäävämmässä roolissa, ja valmentaja Martin Schmidt näkeekin hänen vahvuutenaan juuri monipuolisuuden.

– Hän (Jensen) on näyttänyt haluavansa säilyttää paikkansa joukkueensa ja osata tekevänsä maaleja, Schmidt totesi.

– Olemme nähneet, ettei Jensen pelaa vain keskikentän keskustassa, vaan pystyy pelaamaan myös vasemmalla laidalla. Se on plussa.

Lähde: Fussballeck

Jatkaako West Ham nousuaan? Lue ennakko ja lunasta talletusbonus!